pHformula skin resurfacing behandeling

PH Formula | The Skin Store Breda

pHformula skin resurfacing behandeling

Peelings zijn onmisbaar als je de huid wilt verbeteren of verjongen. Bij The Skin Store heeft een goede behandeling een peeling als basis. Ons prachtige merk pHformula gaat nog een stap verder en richt zich op het vernieuwen van de huid. Hierbij brengen wij de werkstoffen dieper in de huid om de huidvernieuwing te stimuleren. Het merk pHformula is speciaal ontwikkeld om huidproblemen op te lossen.

WAT DOET HET MET DE HUID?

Natuurlijk kun je ervoor kiezen de huid alleen te peelen. Met fruitzuren of door middel van microdermabrasie. Er zijn vele mogelijkheden. Met een peeling haal je de bovenste dode huidlaag weg en daarmee verbeter je het opnamevermogen van de huid en maakt de huid nieuwe cellen aan. Hierbij vergeten we dat de nieuwe cellen precies op dezelfde manier functioneren als de voorgaande cellen.Om de eigenschappen van de nieuwe cellen te verbeteren, heeft pHformula een formule ontwikkeld waarmee wij bij The Skin Store tijdens het peelen ook werkstoffen in de huid transporteren. Zo komen tijdens het peelen bijvoorbeeld ook peptiden, vitaminen, antioxidanten en andere probleemoplossers in de huid. De ingrediënten werken als een soort ‘messenger‘ op andere cellen.

HOE WERKEN DE PRODUCTEN?

De ingrediënten werken als een soort ‘messenger’ op andere cellen: hierdoor herstructureren ze zich en functioneren ze anders. Huidproblemen zoals acne, hyperpigmentatie, huidveroudering en/of chronische roodheid worden zo op korte termijn opgelost. Ook voor collageenstimulatie is het een veilige behandelmethode die bijna geen downtime heeft. Ideaal voor klanten die op korte termijn zichtbaar resultaat willen en de huid niet alleen van buitenaf, maar ook van binnenuit willen behandelen.

Dit bericht is gepost in Merken. Bookmark de link.
Afspraak maken
close slider