Voedingssupplementen naast alleen smeren

Cell Elixer Cellics Producten

Veel mensen zijn zich er niet bewust van hoe groot voedingstoffen invloed hebben op de huid.

Iedere 28 dagen zorgt de huid voor cel vernieuwing. De huid bestaat uit verschillende lagen. De onderste lagen zorgen ervoor dat de huid nieuwe cellen vormt. De oude cellen gaan langzaam naar boven en uiteindelijk vallen ze eraf als kleine schilfers. De verzorging van de onderste huidlagen is daarom ook erg belangrijk.

Toch nemen we de verzorging hiervan niet voldoende mee in onze beauty routine.

Met het slikken van voeding/huidsupplementen zorg je ervoor dat je van binnen naar buiten je huid verzorgt. Supplementen die in poeder vorm zijn, zijn het makkelijkst op te nemen in je lichaam, ook zorgt een poedervorm ervoor dat je geen onnodige vul- en bindmiddelen binnen krijgt die wel in vaste pillen of tabletten zitten.

Er is steeds meer wetenschappelijk bewijs te vinden dat er stofjes zijn die je huid van binnenuit op een positieve wijze ondersteunen.

Ook als je gezond eet kom je vaak toch nog vitamines of mineralen te kort. Dit komt door de wijze van de productie van onze voeding, die is langzaam steeds minder natuurlijk (kijk maar naar 100 jaar geleden).

Vitamines en mineralen zorgen voor een mooiere, stralendere en gezondere huid en lichaam. Precies om deze reden is het belangrijk om extra supplementen de slikken naast je voeding. Cellics huidsupplementen zijn hier een voorbeeld van.

Waarom juist Cellics huidsupplementen?
Cellics komt in de vorm van poeder dat ervoor zorgt dat het een betere opname heeft. Naast dat er skin ingrediënten in verwerkt zijn, zijn er ook voedingstoffen in verwerkt die verschillende organen en lichaamsprocessen ondersteunen.

Cellics is hoog gedoseerd om zo de huid te kunnen bereiken. De huid is namelijk het laatste wat je lichaam aanpakt, eerst snoepen de organen en lichaamsprocessen weg wat ze nodig hebben.

Tevens is het ook erg handig in gebruik. Je kunt het namelijk in sappen, smoothies, yoghurt en water vermengen. De smaak is overigens ook niet heel vies, altijd leuk om te weten.

Afspraak maken
close slider