Schoonheidssalon in coronatijd

Nanouk aan het werk | The Skin Store

Wij waren maar wat blij toen we te horen kregen dat wij onze schoonheidssalon in Breda weer mochten openen! Ook wij hebben onze deuren moeten sluiten in de coronacrises, hierdoor mochten wij onze klanten niet meer ontvangen voor behandelingen.

Maar stilzitten deden wij niet! Zo hebben wij gekeken naar wat wij concreet nog wél mochten en hebben hier gelijk actie op ondernomen. Zo hebben wij speciale inloopavonden georganiseerd waar wij klanten, op gepaste afstand, van advies konden voorzien en waar zij hun schoonheidsproducten konden afhalen. Ook hebben wij diverse thuisbehandelingen bedacht en deze op social media d.m.v. een filmpje laten zien. Zo konden onze klanten stap voor stap zien hoe ze thuis de behandeling konden uitvoeren. Op deze manier bleven wij in contact met onze klanten en konden we sturen in wat hun huid nodig had.

Eveneens hebben wij op onze website de mogelijkheid tot het online bestellen van cadeaubonnen laten plaatsen. Zo kon en kun je een leuk geschenk online bestellen en later verzilveren. Dus wil je iemand verrassen met een leuke cadeau, bestel dan hier jouw cadeaubon.

Ondanks de periode waar we met corona in zijn beland, zijn wij zeer tevreden over de afgelopen periode. Het doet ons zeer goed dat iedereen ons weer weet te vinden en wij ons vak weer kunnen en mogen uitoefenen.

THE SKIN STORE | YOUR SKIN IS OUR JOB

Dit bericht is gepost in Nieuws. Bookmark de link.
Afspraak maken
close slider