De herfst, het perfecte moment om je routine te upgraden met Hydropeptide

Hydropeptide routine

Zag je huid er in de zomer nog ‘sun kissed’ uit? Heeft je huid nog pigment weeën van de  zomer? Wordt je huid een stuk droger in de herfstperiode? Of is je huid door dit weer veel gevoeliger? Dan is de herfst hét perfecte moment om je routine te upgraden.

Een doffe huid of heb je last hebt van pigment?

Dan is het belangrijk om producten aan je skinroutine toe te voegen met antioxidanten die verhelderen en beschermen tegen verdere pigmentatie. Reinig de huid extra met de Exfoliating cleanser om droge, dode huidcellen te verwijderen en voor een optimale opname van voedingsstoffen. De HydraFlora Probiotic Essence is ontworpen om tussen je reiniger en serum toe te passen en bevat een overvloed aan antioxidanten die de huid in conditie brengen met probiotica.

Om hyperpigmentatie te verminderen gebruik je het luma proC serum, een vitamine C-stoot die je kunt combineren met al je huidige producten voor ongelooflijk resultaat.

Heb je een droge huid?

Dan is het belangrijk om je dag- en nachtroutines te beschouwen als afzonderlijke, maar even belangrijke onderdelen van het huidverzorgingsproces. Voeg gedurende de dag het optimist radiance serum mist toe, waardoor je huid onmiddellijk een moisturizing boost krijgt.

Daarnaast raden we je aan om ’s nachts minimaal twee keer per week je gewone vochtherstellende nachtcrème in te ruilen voor iets rijkers, zoals ons Hydro-Lock-slaapmasker. Slaapmaskers houden je producten en vocht ’s nachts vast, waardoor actieve ingrediënten samenwerken en harmoniëren met je circadiaanse ritme (het natuurlijke dag- en nachtritme van je huid).

Een iets vettere en/of ouder wordende huid?

Een iets vettere huid gaat vaak gepaard met klachten als grove poriën, onzuiverheden en diepere groeven. Bij dit huidtype is het vooral belangrijk dat producten elkaar niet overlappen, maar dat je juist extra exfoliërende stappen toevoegt aan het huidverzorgingsproces. Dit stimuleert celvernieuwing en voorkomt de vorming van puistjes. Als je twee keer per week de exfoliërende 5x power peel pads gebruikt, verfijn je jouw poriën in een rap tempo. Ook  raden we je aan om twee keer per week een oliebalancerend kleimasker, zoals het HydroPeptide Balancing Mask, toe te voegen aan je huidroutine voor schone en gladdere poriën.  

Een verouderende huid vereist een gestage rotatie van huidcellen. Daarom is het heel belangrijk om de huid te peelen en daarna het toevoegen van actieve ingrediënten en het herstellen van de hydratatie. Het advies: gebruik de HydroPeptide Anti-Wrinkle Polish en Plump Peel één keer per week voor een verhoogde celvernieuwing. ’s Nachts kun je onze Nimni Cream onder je vochtherstellende anti-aging crème aanbrengen. Deze hoogst bijzondere crème is geformuleerd met het gepatenteerde Collageen Support Complex, een bestanddeel dat de bouwstenen voor collageen levert. Daarnaast bevat het retinol (vitamine A). Heb je naast een verouderende huid ook een droog huidtype? Ruil dan je vertrouwde moisturizer in voor een rijkere versie zoals Power Luxe voor een zijdezacht en volume gevoel.

Wil jij een advies op maat voor jouw huid? Laat het ons weten of boek een intake via de groene button ‘online afspraak maken’.

Afspraak maken
close slider