Venus Freeze plus

Venus Freeze Plus behandeling | The Skin Store

We kwamen steeds meer “problemen” bij klanten tegen in de salon die we niet met onze huidige behandelingen kunnen aanpakken. Denk hierbij aan onderkin, verslapte hals, verslapte huid bij de buik, billen, armen en benen en ook cellulitis is een veel voorkomend probleem.

We zijn toen op zoek gegaan naar een behandeltechniek die ons hiermee kan helpen en toen kwamen we uit bij de Venus Freeze plus. Deze methode werkt met radiofrequentie en magnetische golven. Met deze behandelmethode kun je van je rimpels of  slappe onderkin verlost worden, maar dan wel zonder dat er een naald of mes aan te pas komt.

Radiofrequentie is niet nieuw en het verwarmen van de huid is al heel lang een populaire methode om voor een strakkere huid te zorgen. Door de temperatuur van de huid op deze manier te verhogen, zet je collageen uit, waardoor je huid vanzelf strakker komt te staan. Helaas is dit proces altijd tijdelijk en houdt het resultaat gemiddeld 4 dagen aan.

Maar daarna komen de magnetische pulsen van de Venus Freeze plus om de hoek kijken. Na de huidverstrakking zorgen de magnetische pulsen namelijk voor de huidverbetering op lange termijn door de aanmaak van nieuwe fibroblasten.

Fibroblasten kun je zien als de fabrieken van onze huid en zijn verantwoordelijk voor de aanmaak van collageen en elastine. Hier laat het resultaat echter even op zich wachten, aangezien collageen er minimaal 6 weken voor nodig heeft om aangemaakt te worden.

De Venus Freeze plus zorgt trouwens niet alleen voor verstrakking in het gezicht en de hals, maar ook op de rest van het lichaam komt hij goed van pas. Want de radiogolven kunnen namelijk ook zorgen voor (plaatselijke) vetverbranding.
Wil je de vetverbranding optimaal stimuleren?! (lees: ja!) dan is het belangrijk dat je huid voor langere tijd een temperatuur behaalt van 45 graden. Vaak doen dit soort behandelingen relatief pijn, maar bij de Venus Freeze plus is de warmte zelfs aangenaam te noemen. Het voelt aan als een soort hotstone massage. Deze behandeling maakt de vetcellen dan ook niet kapot, maar zorgt ervoor dat ze krimpen, waardoor je huid strakker wordt.

Je moet trouwens niet verwachten dat je na één behandeling bikiniproof weer naar buiten loopt. Ondanks dat de Venus Freeze plus de vetverbranding stimuleert en ervoor zorgt dat je binnen een halfuur een aantal centimeters hebt verloren, is deze behandeling namelijk niet bedoeld om je kilo’s te laten afvallen. Hij is voornamelijk bedoeld ter verstrakking van de huid en het advies is dus eigenlijk ook om hem pas in te zetten nadat je bent afgevallen. De zogenoemde kers op de taart.

Het mooiste resultaat bereik je door de behandeling 1x per week te herhalen in een kuur. Het aantal behandelingen zal per persoon verschillen, maar gemiddeld moet je denken aan:

Behandelend gebied Aantal behandelingen
Gelaat 8 tot 10
Lichaam 10 tot 12

Al na één behandeling zie je vaak enorm verschil. Je kunt de behandeling ook als mooie opfrisser gebruiken en 1x per 5 weken doen. Ook kun je na de behandeling zonder risico in de zon.

Venus Freeze plus behandelingen worden o.a. gedurende een zwangerschap én bij dragers van een pacemaker afgeraden. De behandeling is volledig veilig en heeft naast het CE ook een FDA-keurmerk.

Wil je kennis maken met deze nieuwe behandelmethode? Maak dan een afspraak voor een intake! Tijdens de intake worden er eventueel foto’s van het te behandelen gebied gemaakt. Op basis van de intake stemmen wij de behandeling op je huid af en met onze optimale begeleiding behaal je het resultaat dat je wilt: een strakke en jonge huid.

Dit bericht is gepost in Nieuws. Bookmark de link.
Afspraak maken
close slider