Verjong je huid met onze anti-aging behandelingen

Venus Freeze | The Skin Store

Bij The Skin Store hebben we diverse behandelingen om het anti-aging proces uit te stellen of de huid zichtbaar te verjongen. Lees hieronder meer over onze mogelijkheden.

Resurfacings van pHformula

Dit zijn peelings met o.a. anti-aging werkstoffen. Deze peelings bevatten naast zuren ook een behoorlijke hoeveelheid werkstoffen zoals peptiden, vitaminen en antioxidanten. Deze werkstoffen verbeteren de collageenstimulatie in de huid en maken de huid steviger en voller. Daarnaast worden fijne lijntjes in de huid zichtbaar verminderd. Dit gebeurd op een veilige manier, zonder te veel vervelling van de huid.

De thuisproducten van pHformula bevatten dezelfde werkstoffen als de producten die tijdens de anti-aging behandeling worden gebruikt, maar dan in een lagere dosering. Doordat de huid thuis gewent raakt aan de actieve werkstoffen, kunnen we in de salon de dosering van de resurfacings gaan verhogen voor een nog sneller en mooier resultaat.

Skin Needling

Een andere aanpak is de huid behandeling met skin needling. Met behulp van naaldjes gaan we kleine beschadigingen maken in de huid. Deze beschadigingen heeft de huid nodig om zichzelf te herstellen en zo het collageen te stimuleren. M.b.v. de skin needling behandeling krijgt de huid meer volume (vulcollageen), worden rimpels minder diep en de huid gladder.

Venus Freeze

Bij deze huidverjonging-behandeling maken we gebruik van radiofrequentie en magnetische pulsen. Naar mate we ouder worden neemt de collageenproductie af en krijgt je huid verslapping en rimpels. Deze Venus Freeze techniek zorgt ervoor dat er weer nieuwe bundels van collageen worden gemaakt. Het is een heerlijke behandeling die aanvoelt als een hotstone massage. Voor het optimale resultaat adviseren wij een kuur van 6-10 behandelingen.

Ook adviseren wij naast onze salonbehandelingen huidsupplementen van Cellics op basis van collageen, vitamines en antioxidanten. Dit is een poeder die je dagelijks kunt mengen door je smoothie, yoghurt of sapje. Dit stimuleert de collageenaanmaak van binnenuit, waardoor het anti-aging resultaat nog sneller zichtbaar wordt.

Afspraak maken
close slider